full screen background image

Șefului Comisiei Europene îl felicită pe Klaus Iohannis

Juncker     Președintele ales al României, Klaus Iohannis, a primit vineri o scrisoare de felicitare din partea șefului Comisiei Europene, Jean Claude Juncker.

În scrisoare redactată la calculator, la formula introductiva, Juncker a adăugat, de mână, o adresare mai personală: “Dragă Klaus”.

Liderul executivului european se arată nerăbdător să lucreze cu noul șef de stat și cu Guvernul României pentru implementarea agendei Uniunii Europene.

Iată textul integral al scrisorii președintelui Comisie Europene:

Domnule Președinte ales, Dragă Klaus,

Vă scriu să vă felicit pentru victoria în alegerile prezidențiale românești. Din partea Comisiei Europene și a mea personal, vă doresc tot succesul pentru Președinția dumneavoastră.
Sper să avem șansa să ne întâlnim curând. De-abia aștept să lucrez cu dumneavoastră și cu Guvernul României în aplicarea agendei noastre comune pentru Uniune, focalizându-ne acțiunea în zone unde Uniunea poate face o diferență reală, cum ar fi locurile de muncă, creșterea economică, investițiile și competitivitatea. Este esențial pentru prosperitatea românilor ți a tuturor europenilor.

comments

comments