full screen background image

Flutur: “A fost o revoluție a tinerilor, prin vot și la vot”

flutur 1911     “A fost o revoluție a tinerilor, prin vot și la vot”.

Așa a caracterizat co-președintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, alegerile prezindențiale de duminică, 16 noiembrie.
Flutur le-a mulțumit tuturor sucevenilor de acasă și din diaspora, pentru voturile oferite candidatului dreptei Klaus Iohannis.

Mai mult, parlamentarul sucevan este de părere că populația a taxat şi trădarea primarilor care au ales să treacă la PSD.

“Noul PNL a reuşit performanța de a fi pe primul loc în Moldova”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Flutur: “Mulţumesc sucevenilor, tuturor celor de acasă şi din diaspora, care au mers la vot. Mulţumesc şi în calitate de secretar general la vârf, pentru modul cum s-au derulat lucrurile la Suceava şi pentru modul în care s-au implicat membrii noştri. Îmi exprim bucuria că am reuşit să punem judeţul pe harta ţării, acolo unde-i era locul. Judeţul Suceava e o copie, la scară mică, a României. 4 din 5 municipii au votat Iohannis şi în 7 din 10 colegii a câştigat alegerile Iohannis. 60 de localităţi, din 114, au fost câştigate de dreapta şi socotesc că această revenire la normalitate a electoratului arată un semnal. A fost o revoluţie a tinerilor, prin vot şi la vot. O mobilizare uriaşă a celor din diaspora. A câştigat masiv urbanul mare, probabil că a fost informaţie mai multă aici. Suceava, noul PNL, a reuşit performanţa de a fi pe primul loc în Moldova.”

Flutur a mai adăugat că votul de duminică poate fi o rampă de lansare pentru alegerile locale și parlamentare din 2016.

Flutur: “Aşteptările de la Guvernul Ponta au fost mari, iar populaţia a taxat aroganţa şi abuzurile armatelor întregi de şefi de instituţii publice. Trebuie să concurezi în alegeri cu egalitate de şanse, nu de pe scaunul de premier. A fost o mare greşeală de strategie ca Ponta să candideze ca premier, să apară ca Moş Crăciun. Votul ăsta trebuie să fie rampa de lansare pentru câştigarea alegerilor din 2016. Acum, avem ca obiectiv consolidarea internă. Trebuie să deschidem mai mult şi mai curajos partidul, tinerilor.”

comments

comments