full screen background image

Adrian Severin susține că prezidențialele din ultimii ani au semănat cu niște revoluții

Adrian Severin    Declaraţii uluitoare ale fostului europarlamentar Adrian Severin.

Acesta este de părere că alegerile prezidențiale din ultimii zece ani au semănat cu niște revoluții, iar scrutinul din 16 noiembrie şi implicit victoria categorică a lui Klaus Iohannis în faţa lui Victor Ponta sunt văzute ca o lovitură de stat.

Fostul social democrat nu s-a oprit aici.

Adrian Severin i-a criticat şi pe cei care au ieşit în stradă şi a spus că “tinerii violenți au strigat în stradă «Jos comunismul», fără să știe însă prea bine ce este acela și de ce strigă”.

În viziunea lui Adrian Severin, alegerile prezidențiale din ultimii zece ani au semănat cu niște revoluții. Cele din 16 noiembrie au reprezentat însă mai mult decât atât, crede fostul europarlamentar.

”Ceea ce am văzut din ziua primului tur de scrutin și până în duminica celui de al doilea tur, cu ecouri care încă nu s-au terminat, a fost o adevărată lovitură de stat. Voturile românilor, inclusiv problemele în mare măsură artificiale ale votului diasporei, au fost doar alibiul pentru lovitura de stat”, scrie Severin pe blogul său.

O lovitură de stat care a venit după acţiunea mai multor tineri neştiutori.

“Tineri violenți au strigat pe stradă “Jos comunismul!”, fără să știe prea bine ce este acela și de ce strigă. Așa au strigat și batalioanele de asalt naziste în Germania interbelică. Peste câteva luni, la fel ca pe timpul ascensiunii naziste, acești tineri vor striga “Jos evreii!” Tot așa, fără să știe de ce.”, a mai afirmat Severin.

Adrian Severin a fost protagonistul unui adevărat scandal în 2013 după ce a fost acuzat de procurorii anticorpuţie de luare de mită şi trafic de influernţă. Acesta le-ar fi promis ziariştilor de la Sunday Times că va face lobby la Parlamentul European contra cost. Prins cu mâţa în sac, eurodeputatul a refuzat să-şi dea demisia din Parlamentul European pe motiv că probele pe baza cărora era cercetat reprezentau o înscenare.

comments

comments