full screen background image

Scule furate din incinta unui şantier din Şcheia

bormasina     Marţi dimineaţă., în jurul orei 07.39, prin 112, un bărbat, de 44 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat faptul că, în perioada 17 –  18 noiembrie, persoane necunoscute au pătruns în incinta șantierului unei societăţi comerciale din Șcheia, au forțat sistemele de închidere de la trei barăci și o ladă metalică, sustrăgând din interiorul acestora mai multe scule electrice și mecanice.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției Comunale Șcheia, care a constatat că societatea își amenajează sediul de firmă pe o suprafață de teren din zona Săliște a satului Șcheia.

Lucrările sunt executate chiar de proprietar.

Luni după amiază, în jurul orei 17.00, la terminarea programului de lucru, muncitorii au asigurat utilajele, barăcile și lăzile de scule, cu lacăte.

În perioada următoare, persoane necunoscute au pătruns în incinta șantierului, prin ruperea unei plase de gard din plase din sârmă bordurată, apoi au forțat lacătele ce asigurau ușile de acces în trei barăci și o ladă metalică, de unde au sustras mai multe bunuri.

Managerul societăţii din Șcheia a fost avertizat în scris cu privire la dispunerea măsurilor necesare prevenirii furturilor din incinta societății.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări agenţii Poliției Comunale Șcheia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar