full screen background image

Primarul Andriciuc, la Viva FM: “Se dovedește încă o dată că Șcheia este o comună activă!”

andriciuc dimi 1     La “Dimineți animate”, alături de Luisa și Călin a fost azi primarul comunei Șcheia, Vasile Andriciuc.

Fost militar de carieră în Garda Naţională a României, domnul Andriciuc a contaminat studioul cu bună dispoziție și energie.

“Îmi place, aici, la voi” a spus primarul șcheian, rotindu-și amplu și curios privirea prin studio.

Subiecte de discuție? Vechea și actuala problemă a reabilitării podului de la Șcheia, ceremonia de sărbătorire a cuplurilor care au împlinit  50 de ani de căsnicie – eveniment cu tradiție în comuna Șcheia – și apropierea sărbătorilor de iarnă.

E greu să îți imaginezi un fost colonel al Armatei Române nășind vreo 200 de cupluri. Și totuși, primarul Andriciuc nu poate fi egalat de nici un edil din județ atunci când vine vorba de numărul de cupluri cărora le-a fost naș de cununie.

“Într-adevar, am peste 200 de fini! Această activitate eu o consider ca un semn de respect pe care îl avem față de bătrânii din comună și mai ales pentru cei care sunt niște exemple pentru ceilalți, dar în mod special pentru tineri. Este o activitate foarte frumoasă și este așteptată de următorii. Vă pot informa că, la anul, vom avea 23 de asemenea cupluri. Încă o dată se dovedește că Șcheia este o cumună activă”, a conchis primarul Andriciuc.

 

comments

comments