full screen background image

Podul din Şcheia, în faza de proiect tehnic

andriciuc viva     Podul din comuna Șcheia, peste pârâul cu același nume, va fi reparat cu bani de la Guvern, după ce executivul central a alocat 623.000 de lei pentru derularea investiției.

Primarul comunei Şcheia, Vasile Andriciuc, a precizat, în această dimineaţă, în cadrul emisiunii “Dimineţi Animate” de la Radio Viva FM, că primăria întocmeşte proiectul tehnic al investiţiei, după careexecutarea lucrării va fi scoasă la licitaţie.

Andriciuc: “Este un pod foarte circulat, care în ultimul timp era din ce în ce mai degradat, ceea ce a făcut să întocmesc o notă justificativă, printr-o expertiză tehnică şi un proeict tehnic, pe care am înaintat-o la Instituţia Prefectului. Aceasta a trimis-o către Guvern, care a alocat Primăriei Şcheia 623.000 de lei. Acum, Primăria întocmeşte proiectul tehnic, după care scoatem lucrarea la licitaţie, sau vom găsi o altă soluţie, astfel încât podul să poată asigura traficul. În 24 de ore, pe acest pod trec aproximativ 6.000 de maşini, de diferite tonaje.”

Podul, aflat pe drumul comunal 74, a fost afectat la inundaţiile din 2008, şi este folosit, practic, ca o centură  a municipiului Suceava.

comments

comments