full screen background image

Licitaţia pentru modernizarea centrului Sucevei, pe 27 noiembrie

Palatul adminstrativ     Licitaţia pentru atribuirea lucrărilor în zona centrală a municipiului Suceava va avea loc pe 27 noiembrie.

Primarul Ion Lungu a declarat, în această dimineaţă, că ofertele se primesc până la ora 10, iar la ora 12, acestea se vor deschide.

Banii pentru continuarea lucrărilor de modernizare în zona centrală vin prin Programul Naţional de Dezvoltare Regională.

Criteriul de acordare a licitaţiei este preţul cel mai mic.

Primarul Ion Lungu speră ca, după desemnarea câştigătorului, să se înceapă, pe cât posibil, lucrările.

Proiectul vizează modernizarea infrastructurii stradale urbane, reabilitarea pietonalului şi modernizarea sistemului de iluminat public pe străzile „Ştefan cel Mare”, „Vasile Bumbac”, „Libertăţii” şi pe Aleea Nucului.

În faţa Palatului Administrativ, precum şi pe cele două laterale ale imobilului care găzduieşte Consiliul Judeţean şi Prefectura, vor fi montate dale de granit similare celor de pe esplanada Casei Culturii, în perimetrul din urmă circulaţia urmând a fi doar pietonală.

Intervenţiile auxiliare vor consta în repararea trotuarelor şi intersecţiilor din zonă, înlocuirea ramelor şi capacelor de la canalizare, amenajarea şi semnalizarea marcajelor rutiere.

comments

comments