full screen background image

Continuă lucrările la Şcoala nr. 2 din Şcheia

andriciuc viva     Cel mai frumos cadou de Sf. Nicolae pentru copiii din comuna Şcheia ar putea fi acoperirea Şcolii nr. 2 din localitate, crede primarul comunei, Vasile Andriciuc.

Invitat în această dimineaţă, în cadrul emisiunii “Dimineţi Animate” de la Radio Viva FM, Andriciuc a oferit amănunte despre stadiul lucărilor la respectiva şcoală.

Andriciuc: “Poate reuşim să acoperim şcoala a doua din satul Şcheia. Acum,  suntem la stadiul de asterială sus. O acoperim şi sperăm să o dăm în folosinţă, având în vedere că în acea locaţie învăţau 3 clase de grădiniţă şi clasele I – IV. şi activitatea se desfăşoară şi dimineaţă şi după masă, ceea ce impune foarte multe cheltuieli şi din punct de vedere al transportului pe care îl facem cu copii, de la Florinta şi de la Trei Movile. Dar nu ne plângem. Trăim cu speranţa să vedem şcoala acoperită, să începem să o tencuim, să o aranjăm, astfel încât, cât mai repede, să o dăm în folosinţă.”

Primarul comunei Şcheia speră că, la fel ca anul trecut, cei 754 de copii care învaţă în localitate să poată primi cadouri şi de Sf. Nicolae şi de Crăciun.

comments

comments