full screen background image

Lucrările la apă și canalizare afectează circulația pe strada Gheorghe Doja

sapaturi     Primăria suceveană  ar putea închide circulația rutieră pe strada Gheorghe Doja, care face legătura între cartierele Burdujeni și Ițcani, pentru a permite desfășurarea lucrărilor de apă – canalizare.

După comandamentul de marţi cu șefii de șantier ai firmei “Pfeiffer”, primarul Ion Lungu a declarat că “aceste lucrări trebuie finalizate, nefiind altă soluție”.

El a precizat că activitățile vor fi monitorizate atent de municipalitate, pentru a se asigura, totuși, o fluență a circulației.

Lungu: “Sigur, există un risc, nu ştiu în ce măsură vom mai reuşi să turnăm asfalt şi betoane în această zonă. Trebuie făcute aceste lucrări, este un proiect început, dacă nu facem aceste subtraversări acum, trebuie să le facem la primăvară. Sunt de acord cu închiderea parţială a străzii Gheorghe Doja, având în vedere faptul că sunt variante de circulaţie în zonă.”

Lungu a mai adăugat că, în acest an, nu vor mai fi deschise noi șantiere de apă – canalizare pe alte străzi din municipiul reședință.

comments

comments




Leave a Reply

avatar