full screen background image

Primăria Suceava aplică din nou la amenzi pentru lucrările de apă și canalizare

comandament1111     Conducerea Primăriei sucevene ar putea da alte amenzi firmei “Pfeiffer”, pentru calitatea slabă la lucrările de apă și canalizare.

La comandamentul de marţi dimineaţă cu șefii de șantier, primarul Sucevei, Ion Lungu, a dat exemplul străzii Duzilor din cartierul Obcine, acolo unde betonul turnat peste conducte s-a lăsat sub traficul rutier.

Lungu: “Acolo s-a făcut o treabă în bătaie de joc şi nu îmi retrag termenul folosit, asta e realitatea. S-a turnat nişte beton, pentru a pregăti turnarea asfaltului, Din păcate, după părerea mea, sectorul în cauză nu s-a îngrădit aşa cum trebuie, nu s-au pus panouri de atenţionare, astfel că au trecut maşini de mare tonaj peste acel beton. De aceea, am spus constructorului că, dacă nu remediază problema de pe straza Duzilor – şi mai sunt şi alte străzi în aceeaşi situaţie – în această săptămână, îi vom amenda. Asta e realitatea, văd că nu mai merge cu vorba bună. Avem noroc că vremea e în continuare bună şi se mai poate turna beton şi asfalt.”

Lungu a adăugat că lucrările la reţelele de apă şi canalizare, din fonduri europene, continuă pe străzile Leca Morariu, Mihail Kogălniceanu, Zamca, Ion Vodă Viteazu, Gheorghe Doja și Petru Rareș.

comments

comments




Leave a Reply

avatar