full screen background image

Peste 100 de amenzi, după 3 zile de controale ale Poliţiei Rutiere

Politia rutiera     Având în vedere analizele realizate la nivelul IPJ Suceava privind cauzele accidentelor rutiere grave, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier IPJ Suceava au organiza acţiuni de prevenire a evenimentelor rutiere, pe majoritatea drumurilor comunale, naţionale şi europene.

S-a remarcat faptul că, în primele 9 luni ale anului, ca urmare a conducerii vehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice, la nivelul judeţului s-au produs 20 de accidente grave, soldate cu 3 persoane decedate şi 23 rănite grav.

Urmare a acestor analize, în perioada 8 – 10 noiembrie, poliţiştii rutieri au desfăşurat o acţiune amplă de depistare a şoferilor care conduc vehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice.

În cadrul acţiunii au fost reţinute 9 permise de conducere.

De asemenea, au fost ridicate 9 certificate de înmatriculare.

Au fost constatate 8 infracţiuni de conducere a unor vehicule sub influenţa băuturilor alcoolice şi au fost aplicate 118 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 27.900 de lei.

În cadrul acţiunii, au fost testaţi cu aparatul etilotest 349 şoferi.

Adrian T., de 30 de ani, din comuna Todireşti, a condus autoturismul, pe DJ 178, în localitatea Cajvana, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,48 ml/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a întocmit dosar penal.

Iulian L., de 21 de ani, din comuna Zvoriştea, a condus autoturismul, pe DJ 208 B, în localitatea Şerbăneşti, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,48 ml/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a întocmit dosar penal.

Spiridon H., de 34 de ani, din comuna Fundu Moldovei, a condus autoturismul, pe DJ 175, în comuna Breaza, având o concentraţie alcoolică în aerul expirat de 0,81 mg/l . În cauză, s-a întocmit dosar penal.

Gabriel C., de 22 de ani, din comuna Şcheia, a condus autoturismul, pe strada Victoriei, având o concentraţie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Autorizaţia de circulaţie provizorie avea termenul de valabilitate expirat. În cauză, s-a întocmit dosar penal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar