full screen background image

Asociațiile de proprietari din Suceava sunt solicitate să achite restanțele la plata agentului termic

comandament1111     Președinții asociațiilor de proprietari vor fi chemați la ordine de conducerea Primăriei sucevene, pentru a da socoteală în legătură cu restanțele către “Termica”.

Primarul Ion Lungu a declarat, marţi, că încă se analizează stadiul datoriilor celor 100 de asociații, astfel încât să fie intensificată acțiunea de recuperare a debitelor.

Lungu: “Încă nu este gata materialul la care lucrează Primăria, este un material de analiză a activităţii Asociaţiilor de Proprietari, o analiză cerută de consilierii locali. Pe 18 noiembrie, vom avea o discuţie, să vedem unde sunt lucrurile în ordine şi unde nu, la aceste asociaţii. Trebuie să ştim foarte clar din ce se compun acele debite, câte sunt certe, câte acţiuni sunt în instanţă, pentru a avea o situaţie foarte clară.”

După spusele lui Lungu, în prezent, “Termica” are de încasat, de la consumatorii casnici, 16 milioane de lei, producătorul “Bioenergy” solicitând intensificarea plăților, pentru a putea asigura stocul de material lemnos.

Directorul “Bioenergy”, Vasilie Ilie, a declarat, luni, pentru ştirile VIVA FM, că nu populaţia, care este “cu plăţile aproape la zi”, ci societatea “Termica” este vinovată pentru situaţia în care s-a ajuns în acest moment:

Ilie: “Este păcat pentru populaţia municipiului Suceava, pentru că este cu plăţile aproape la zi. Însă banii sunt consumaţi de Termica.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar