full screen background image

TOPUL FIRMELOR PRIVATE DIN JUDEȚUL SUCEAVA- EDIȚIA A XIX-A

top imm suceava2014     Vineri, 7 noiembrie, Federaţia Patronală a IMM-urilor din judeţul Suceava a organizat TOPUL FIRMELOR PRIVATE DIN JUDEȚUL SUCEAVA.

Aflată la cea de a XIX-a ediţie, manifestarea a avut loc la Salonul BALADA din Suceava și a reunit peste 300 de firme din sectorul privat local, alături de numeroşi invitaţi.

Au fost prezenți Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism – Florin JIANU, autoritățile publice locale, reprezentanți ai instituțiilor publice locale, ai instituțiilor bancare, ai Camerei de Comerț și Industrie Suceava, ai CECCAR filiala Suceava, ai Universității Ștefan cel Mare din Suceava, organizații și organisme de la nivel local și central, colaboratori și parteneri ai Federației Patronale IMM din județul Suceava, mass media locală.

Au fost alături de Federația IMM din județul Suceava şi de oamenii de afaceri suceveni o parte din conducerea Consiliului Național al Intreprinderilor Private Mici și Mijlocii din Romania(CNIPMMR)- vicepreședinți ai CNIPMMR și președinți ai Patronatului IMM Galați și Consiliului Local IMM Harghita.

Parteneri în organizarea TOPULUI IMM Suceava 2014 au fost instituții bancare, firme IMM din județul Suceava, mass media locală.

Cea de a XIX-a ediție a Topului Firmelor Private din județul Suceava a evidențiat rezultatele economice şi performanţele în afaceri ale IMM-urilor din judeţul Suceava în anul 2013, cât și firmele IMM sucevene care au împlinit în acest an 20 de ani de activitate economică neîntreruptă.

Topul IMM Suceava 2014 a subliniat și 2 aniversări importante: 20 de ani de existență și activitate patronală a organizațiilor IMM din județul Suceava și 210 ani de la înființarea primelor uniuni patronale ale breslelor din Bucovina.

Prima organizație patronală a intreprinderilor mici și mijlocii din județul Suceava a luat ființă la 30 septembrie 1994, purtând numele de Asociația IMM din județul Suceava.

De atunci și până în prezent, mișcarea patronală IMM suceveană s-a dezvoltat continuu, astfel încât astăzi, judetul Suceava are una dintre cele mai reprezentative organizații patronale IMM- Federația Patronală IMM din județul Suceava, membră a CNIPMMR, formată din 3 patronate puternice: Patronatul IMM din judetul Suceava, Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava și Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din judetul Suceava.

În cei 20 de ani de activitate patronală, scopul, misiunea şi obiectivele organizaţiilor patronale IMM ale judeţului Suceava au vizat apărarea intereselor economice şi sociale ale agenţilor economici, impulsionarea procesului de dezvoltare a IMM-urilor care funcţionează în toate domeniile de activitate, reprezentarea IMM-urilor în faţa autorităţilor, organelor şi organismelor din ţară şi străinătate, crearea unui mediu favorizant dezvoltării activităţilor firmelor din judeţul Suceava și din Romania.

Păstrând tradiția organizării an de an a celui mai important eveniment dedicat oamenilor de afaceri din sectorul privat sucevean – TOPUL FIRMELOR PRIVATE DIN JUDEȚUL SUCEAVA, Federația Patronală IMM Suceava a dovedit, încă o dată, că organizaţiile patronale IMM sucevene sunt o prezenţă activă în viaţa economică și socială a judeţului Suceava, promovând și susținând activitatea și rezultatele economice ale IMM-urilor sucevene.

comments

comments




Leave a Reply

avatar