full screen background image

Banii la Guvern au intrat în conturile “Bioenergy”

Vasile Ilie     Cele 2 milioane de lei la Guvern au intrat luni în conturile “Bioenergy”, a anunţat, într-o intervenţie telefonică pentru ştirile VIVA FM, directorul societăţii, Vasile Ilie.

Ilie a precizat că banii vor fi folosiţi pentru plata biomasei folosită în cadrul centralei.

Ilie: “Cele 2 miloane de lei promise de Guvern au intrat, astăzi, în conturile societăţii. Cu aceşti bani, vom achiziţiona banii necesari pentru achiziţionarea biomasei pentru încă o săptămână de funcţionare”

Recent, Termica a atenționat Bioenergy că furnizarea căldurii şi apei calde nu poate fi oprită în plină iarnă, pentru că producătorul are obligaţia de a asigura în regim de continuitate şi de permanenţă activităţile de producţie şi furnizare a energiei termice.

Referitor la acest subiect, Vasile Ilie a declarat: “Este adevărat că noi prestăm un serviciu public, dar acest serviciu nu poate fi întrerupt doar atât timp cât este plătit. Când plăţile se întrerup şi sunt 7-8 luni de neplată, noi nu putem să transformăm societatea Bioenergy într-o fundaţie de binefacere pentru Termica.”

Mai mult, directorul Bioenergy, Vasilie Ilie, a declarat din nou că nu populaţia, care este “cu plăţile aproape la zi”, ci societatea Termica este vinovată pentru situaţia în care s-a ajuns în acest moment: “Este păcat pentru populaţia municipiului Suceava, pentru că este cu plăţile aproape la zi. Însă banii sunt consumaţi de Termica.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar