full screen background image

Răzvan Bernicu speră ca sucevenii să învingă Pandurii Târgu Jiu

CSU Suceava     Handbaliştii de la CS Universitatea Suceava reîncep meciurile oficiale, după o pauză competiţională de trei săptămâni.

Echipa antrenată de Petru Ghervan şi Răzvan Bernicu va întâlni, sâmbătă, cu începere de la ora 17.00, în sala Liceului cu Program Sportiv, formaţia Pandurii Târgu Jiu, în duelul ultimelor clasate în Liga Naţională de handbal masculin.

Prezent în emisiunea “Faţă în faţă”, difuzată, joi, de Radio VIVA FM Suceava, antrenorul Răzvan Bernicu a declarat că speră la un rezultat pozitiv în meciul de sâmbătă, mai ales că “studenţii” vor avea publicul în spate.

Bernicu: “Pandurii Târgu Jiu este o echipă formată, în mare parte, din jucători cu experienţă, care au ani buni în Liga Naţională, şi străini de valorare, aduşi vara trecută. Noi jucăm acasă şi vrem să ne facem, în primul rând, jocul obişnuit. Am reuşit să recuperăm o parte dintre jucătorii accidentaţi şi sper să nu mai avem alte accidentări până la ora meciului. Ne dorim, cu toţii, un rezultat pozitiv. Indiferent de adversar, mai ales acasă, când avem şi publicul în spate, trebuie să jucăm la victorie”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar