full screen background image

Percheziţii la Consiliul Judeţean Hunedoara şi la locuinţa preşedintelui instituţiei

mascati_79397300     Procurorii DNA fac, vineri, percheziţii la Consiliul Judeţean Hunedoara şi la locuinţa preşedintelui CJ, Mircea Ioan Moloţ, într-un dosar în care sunt vizate fapte de corupţie care ar fi fost comise în perioada 2011-2014. Moloţ a ajutat două firme să primească preferenţial contracte de la SC Apa Prod Deva, deţinută de CJ, iar în schimbul acestor intervenţii, firma ginerelui lui Mircea Moloţ a executat o parte din lucrări, deşi nu avea contract de subantrepriză, potrivit unor documente ale anchetatorilor.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Alba fac, vineri, percheziţii la Consiliul Judeţean Hunedoara, fiind ridicate documente din biroul preşedintelui CJ Mircea Ioan Moloţ, şi cel al vicepreşedintelui Tiberiu Ioan Balint.

De asemenea, sunt percheziţionate locuinţa din Deva a lui Mircea Ioan Moloţ, precum şi sediile a şapte firme, tot din Deva.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că în acest dosar este vizat şi preşedintele CJ Hunedoara, existând în cazul lui suspiciuni de trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi abuz în serviciu.

comments

comments




Leave a Reply

avatar