full screen background image

Primarul Coman cere fălticinenilor să ajute autorităţile la acţiunile de deszăpezire

deszapezire 2014     Locuitorii municipiul Fălticeni trebuie să colaboreze cu autorităţile, în cazul unor străzi pe care deszăpezirea nu se poate face cu utilajele specifice, a declarat primarul localităţii, Cătălin Coman, în emisiunea “Faţă în faţă”, difuzată, marţi, de Radio Viva FM Fălticeni.

Primarul Coman a exemplificat cu străzile Vasile Ciurea şi Aleea Lizucăi, prea înguste pentru ca maşinile Primăriei să intervină, şi unde deszăpezirea se poate face doar manual.

Coman: “Din păcate, acolo, gardurile sunt puse foarte, foarte aproape de limita proprietăţilor. Ni se reproşează că nu intervenim, dar nu putem interveni decât manual, pentru că străzile sunt foarte înguste şi niciunul dintre locuitorii din zonă nu a renunţat la 15-30 de cm, pentru ca utilajele noastre să poată interveni, dar ne vom descurca şi acolo, fără niciun fel de probleme.”

Cătălin Coman a precizat că reţeaua stradală din Fălticeni însumează 125 de km, plus aleile dintre blocuri, trotuare şi pieţe, “deszăpezirea nu se poate face într-o oră”, dar autorităţile vor depune toate eforturile pentru ca lucrurile să fie în regulă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar