full screen background image

Coman: “Repartizarea locuinţelor ANL din Fălticeni trebuie rezolvată rapid”

catalin coman falticeni     Primarul municipiul Fălticeni, Cătălin Coman, speră ca proiectul de hotărâre privind repartizarea locuinţelor ANL să fie aprobat, în sfârşit, de Consiliul Local.

Repartizarea a fost amânată de două ori, în lunile septembrie şi octombrie.

Reprezentanţii ACL au acuzat faptul că documentaţiile dosarelor candidaţilor erau în neconcordanţă cu prevederile legale, proiectul fiind respins în plen.

Prezent în emisiunea “Faţă în faţă”, difuzată, marţi, de Radio Viva FM Fălticeni, primarul Coman a declarat, referitor la acest subiect, că speră ca situaţia să se rezolve cât de repede posibil, pentru că, practic, se îngrădeşte dreptul chiriaşilor de a prelua locuinţele care le-au fost repartizate

Coman: “Vinovaţi sunt, şi o spun cu toată responsabilitatea, consilierii ACL. Prima dată au spus că nu au citit documentaţiile, a doua oară nu au motivat cu nimic decizia de amânare. Practic, se îngrădeşte dreptul a 40 de familii de a prelua locuinţele care le-au fost repartizate. Sper ca problema să fie rezolvată după turul al doilea al alegerilor.”

Amânarea îi afectează şi pe fălticenenii care se află pe lista de rezervă pentru repartizarea locuinţelor ANL.

Coman: “Avem 30 de procese pe rol, pentru evacuarea unor chiriaşi rău-platnici din locuinţele ANL. Acestea ar trebui să fie preluate de cei care sunt următorii pe listă. Dar, cum nu am repartizat nici aceste 40 de locuinţe, şi următorii trebuie să aştepte.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar