full screen background image

Tineri din Vatra Dornei arestaţi, după ce au furat 600 de lei unui concitadin

portofel cu bani     Poliţiştii au continuat cercetările întreprinse în urma furtului sesizat, la 14 octombrie, de un bărbat, de 60 de ani, din  municipiul  Vatra Dornei căruia, căruia persoane necunoscute i-au sustras o sumă de bani.

În urma investigațiilor efectuate și din declarația persoanei vătămate, s-a stabilit că, la data de 13 octombrie, în jurul orei 23:30, aceasta a ieșit dintr-un bar, aflat pe strada Unirii din localitate, având asupra sa suma de 600 de lei și o plasă cu mai multe cumpărături și s-a deplasat spre domiciliu.

În apropierea unui bloc, a fost acostat de două persoane necunoscute, care, profitând de faptul că se afla în stare de ebrietate, i-au sustras din buzunarbanii, după care au părăsit locul faptei, fără ca persoana vătămată să observe semnalmentele acestora.

Poliţiştii Biroului investigaţii criminale Vatra Dornei au reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei ca fiind doi tineri, de 22 de ani, și, respectiv, de 20 ani, ambii din localitate, cunoscuți cu antecedente penale.

În baza probatoriului administrat, cei doi tineri au recunoscut că în seara zilei respective, în timp ce se aflau în fața unui magazin,  l-au observat pe  reclamant, care era în stare de ebrietate, și, profitând de neatenția acestuia, i-au sustras suma de 600 de lei.

Cei doi suspecţi au fost reținuți de poliţişti pentru 24 de ore, fiind  introduşi în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar