full screen background image

Dan Voiculescu nu vrea să fie grațiat

dan voiculescu     Fostul senator Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de închisoare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare, scrie, pe blogul personal, că nu dorește să fie grațiat, dar că apreciază „gestul cetăţenilor” care ar fi cerut acest lucru.

„Am auzit că este în derulare o acţiune pentru graţierea mea, la cererea cetăţenilor. Apreciez gestul lor, le mulţumesc, dar îi rog să nu o facă pentru că nu am săvârşit nimic ilegal”, scrie Dan Voiculescu.

„Decizia penală nr. 888/A/08.08.2014 este o decizie întemeiată pe motive politice. De altfel, la acest dosar nu există niciun fel de probe directe sau indirecte împotriva mea.

Eu îmi continui viaţă cu demnitate”, adaugă Dan Voiculescu.

În 8 august, completul de judecată de la Curtea de Apel Bucureşti format din magistraţii Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea i-a condamnat definitiv, în dosarul privatizării ICA, pe Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, pe Gheorghe Mencinicopschi, fost director al ICA, la opt ani, şi pe fostul ministru Sorin Pantiş la şapte ani de închisoare.

comments

comments




Leave a Reply

avatar