full screen background image

Cod galben de ceață în mai multe judeţe

ceata     Conform Administrației Naționale de Meteorologie /ANM/, în intervalul orar 8,00 — 11,00, local, în județul Olt inclusiv municipiul Slatina și Caracal, precum și drumurile naționale și europene aferente, se va semnala ceață, iar vizibilitatea va fi scăzută local sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri.

În următoarele trei ore, ceața va persista în județele Alba și Brașov, dar și pe drumurile naționale și europene, inclusiv în municipiul Alba Iulia și localitățile Sebeș și Făgăraș.

De asemenea, între orele 8,00 și 11,00, se va semnala ceață, dar și vizibilitate scăzută, în jumătatea de est a județului Cluj, inclusiv zona municipiului Cluj Napoca și Dej, dar și pe arii extinse în județele Teleorman și Giurgiu. Local va fi ceață și în județele Ilfov, Ialomița, Călărași și Prahova, autostrada A3 și drumurile naționale și europene aferente.

Potrivit ANM, până la ora 10,00, se va semnala ceață pe arii extinse din județele Harghita și Covasna, drumurile naționale și europene, inclusiv municipiile Miercurea Ciuc și Toplița.

Avertizările de fenomene periculoase imediate /nowcasting/ se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM.

comments

comments




Leave a Reply

avatar