full screen background image

Centru de radioterapie şi chimioterapie, în curtea Spitalului Vechi din Suceava

spitalul vechi suceava     Conducerea județului Suceava va primi o scrisoare de intenție oficială din partea unei companii care dorește să investească într-un centru de radioterapie şi chimioterapie, destinat bolnavilor de cancer.

Acest obiectiv ar urma să fie ridicat în curtea spitalului vechi, urmând să beneficieze de farmacie, magazin cu produse de alimentație recomandate și centru wellnes.

Președintele Consiliului Județean, Cătălin Nechifor, nu a precizat numele companiei și nici un preț estimativ, spunând doar că există discuții avansate cu conducerea Spitalului Județean.

Nechifor: “Sutem informaţi că vom primi o scrisoare oficială, din partea unei companii care vrea să realizeze centrul de radioterapie despre care vorbeam în trecut. Sunt lucruri mai complexe faţă de ce gândeam noi iniţial. Atunci ceream privaţilor să vină cu o ofertă pentru cazare. Propunerea ce va veni va conţine şi alte zone de interes, farmacie specializată, magazin cu produse de alimentaţie recomandate şi utile, dar şi un centru de wellness. Există o serie de discuţii purtate între această firmă şi conducerea Spitalului Judeţean şi sper să putem da drumul, pentru că este acolo şi un anumit grafic de lucrări. Nu ştim cât va costa. Ţinem mult la proiectul ăsta şi sperăm să salvăm multe vieţi şi să fie util şi pentru judeţele vecine şi chiar pentru Ucraina.”

Nechifor a precizat că procedura se poate încheia şi cu negociere directă, Consiliul Judeţean fiind doar concesionarul suprafeţei de teren necesare realizării proiectului.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza