full screen background image

Percheziţii DNA la Consiliul Naţional al Audiovizualului

mascati     Procurori DNA fac, joi, percheziţii în mai multe birouri din sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului, printre care şi cel al preşedintelui CNA, Laura Georgescu, într-un dosar privind fapte asimilate celor de corupţie care ar fi fost comise în acest an.

Viorel Hrebenciuc și-ar fi folosit influența pentru a-l ajuta pe Gheorghe Ștefan să obțină licența pentru televiziunea pe care o deținea. Acest lucru s-ar fi realizat prin intervenția Narcisei Iorga.

”Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în anul 2014”, se arată într-un comunicat al DNA.

”Cred că perchezițiile sunt în legătură cu dosarul GigaTV, dar bănuiesc că este vorba și de extinderi asupra altor aspecte penale din cadrul CNA. Perchezițiile au început în jurul orei 08:00. Lucrurile se desfășoară foarte calm. Mandatul de percheziție se desfășoară în anumite puncte. Aparatul tehnic al intituției funcționează. Evit să vorbesc cu Laura Georgescu eptnru că nu îmi place să fiu mințit la fiecare vucânt. Tot ce spunea se dovedea după aceea a fi fals. Nu mai am nicio așteptare de la domnia sa. Sunt adversar al Laurei Georgescu, dar mai ales sunt un partener al aplicării legii. Ea organizează concursuri deși CNA a descis suspendarea lor. S-au desfășurat concursuri trecând peste decizia Consiliului. Nu o interesează imaginea instituției. Se comportă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, a declarat Valentin Jucan, membru CNA, pentru B1 TV.

comments

comments




Leave a Reply

avatar