full screen background image

Viorel Hrebenciuc, arestat preventiv

Viorel Hrebenciuc     Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a fost arestat preventiv, miercuri dimineaţă, pentru 30 de zile, în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, în baza unui mandat emis de instanţa supremă, el urmând să fie dus în arestul Poliţiei.

Decizia de miercuri dimineaţă a magistraţilor instanţei supreme poate fi contestată de fostul parlamentar la completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a fost reţinut, marţi, de către procurorii DNA Braşov în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, după ce fusese citat să se prezinte marţi dimineaţă la DNA Braşov, în condiţiile în care luni Camera Deputaţilor luase act de demisia deputatului. Camera Deputaţilor a trimis la Ministerul Justiţiei un document prin care a informat că Viorel Hrebenciuc nu mai este deputat şi că nu se mai impune avizul Parlamentului pentru reţinerea şi arestarea acestuia. Actul a fost trimis Parchetului instanţei supreme, iar de aici la DNA, care solicitase avizul de la Parlament în cazul lui Hrebenciuc.

comments

comments




Leave a Reply

avatar