full screen background image

Maşină burduşită cu ţigări, depistată în Vicovu de Sus

vic1     Marţi dimineaţă, în jurul orei 08.15 poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Rădăuţi, pe timpul executării unei misiuni specifice, au identificat şi oprit pentru control, pe raza localităţii  Vicovu de Sus, un autoturism  marca “Audi”, condus de cetăţeanul român Adrian J., de 22 de ani, domiciliat pe raza judetului Suceava.

În urma controlului efectuat de poliţiştii de frontieră asupra autoturismului, s-au descoperit, în interiorul acestuia, 12 colete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

La sediul poliţiei de frontieră din Vicovu de Sus, în urma inventarierii coletelor,  a rezultat cantitatea de 7.800 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, de diferite mărci.

În timpul cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la activitatea infracţională a mai participat o persoană, şi anume Aurel  N.,  în vârstă de 55 de ani, domiciliat în oraşul Vicovu de Sus.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 78.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Totodată, autoturismul folosit în activitatea infracţională, în valoare de aproximativ 7.000 de lei,  a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar