full screen background image

Dosar penal la regimul rutier, pentru un bărbat din Dumbrăveni

Politia rutiera     Agenţii Postului de poliție Dumbrăveni, au oprit pentru control, miercuri, la ora 17.45, pe DN 29, pe raza localității, autoturismul condus de un localnic, de 49 de ani.

Cu ocazia controlului, polițiștii au stabilit faptul că seriile de șasiu de pe certificatul de înmatriculare și de pe plăcuța poansonată în zona din față a autoturismului nu corespund.

În urma verificării în bazele de date,  polițiștii au stabilit faptul că la o serie de șasiu  figurează un autoturism, proprietar fiind un bărbat, de 42 de ani, din județul Arad, și la cealaltă serie de șasiu un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, având termen de valabilitate pentru circulație până pe 29.08.2013, acesta fiind obținut pe numele conducătorului auto identificat în trafic.

Cercetările continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar