full screen background image

Bărbat din Ialomiţa, prins cu aproape 6.000 de pachete de ţigări de contrabandă, în Brodina

bro1     În dimineaţa zilei de 28 octombrie, în jurul orei 05.00, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului PF Brodina a identificat, pe DJ 109 G, pe raza localităţii Straja, un autoturism care, la observarea lucrătorilor de frontieră, a oprit brusc, iar conducătorul auto a abandonat maşina şi a fugit spre interiorul localităţii.

La controlul efectuat asupra maşinii, în aceasta au fost observate mai multe colete care conţineau ţigări, fapt pentru care s-au luat măsuri specifice de monitorizare a zonei, în vederea reţinerii persoanelor implicate.

La scurt timp a fost reţinut şi conducătorul auto, care a fost identificat ca fiind Costel Z., în vârstă de 51 de ani, domiciliat în Slobozia, jud. Ialomiţa.

S-a luat măsura conducerii autoturismului şi şoferului la sediul S.P.F. Brodina unde, în urma inventarierii coletelor,  a rezultat cantitatea de 5.770 de pachete cu ţigări, marca “Fest”, de provenienţă Belarus.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 57.700 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar persoana în cauză este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă.

Totodată, autoturismul folosit în activitatea infracţională, în valoare de peste 15.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar