full screen background image

Sucevenii își pot schimba actele de identitate chiar și în ziua votului

referendum     Miercuri se încheie ședințele de instruire cu preşedinţii şi locţiitorii birourilor electorale ale secţiilor de votare care se derulează la Suceava, Rădăuţi, Fălticeni, Siret, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei.

Prefectul Florin Sinescu a precizat că, vineri, Biroul Electoral Judeţean va distribui buletinele de vot către preşedinţii celor 553 de secţii de votare.

Aceştia vor ridica împreună cu buletinele de vot, ştampilele cu menţiunea VOTAT şi celelalte materiale necesare procesului electoral.

Distribuirea se va face sub pază militară de la Centru Economic Bucovina de lângă aeroportul Ştefan cel Mare de la Salcea.

Sinescua mai adăugat că bugetul alocat de Guvern pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea  alegerilor este de aproape 3 milioane de lei.

Sucevenii cărora le-au expirat actele de identitate au la dispoziţie un program prelungit la Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor.

Până vineri, programul de lucru cu publicul a fost prelungit cu 3 ore, sâmbătă orarul va fi între orele 8 -16, iar duminică între 8 – 21.

comments

comments




Leave a Reply

avatar