full screen background image

Lucrările de apă și canalizare din Suceava trebuie grăbite

comandament 2810     Conducerea Primăriei sucevene cere firmei “Pfeiffer”, care se ocupă de extinderea și modernizarea rețelelor de apă și canalizare, să intensifice lucrările pe străzile aproape de finalizare.

În ultima săptămână au fost încheiate lucrările pe străzile Nicolae Iorga, Cireșilor, Dimitrie Loghin și Izvoarele Cetății.

La comandamentul de marţi dimineaţă, primarul Ion Lungu a spus că se impune grăbirea investițiilor pe străzile Bistriței, Ion Vodă Viteazul, Gheorghe Doja, Luceagărului și Zorilor.

Lungu: “Am cerut constructorilor să se mobilizeze pentru ceea ce înseamnă asfaltare, turnare de betoane, reparaţii la trotuare, acolo unde este cazul. Rămâne de finalizat zona centrală, Piaţa Mare şi Zamca, lucrări pe care le tot “reportăm” de jumătate de an. La fel de importantă este şi strada Gheorghe Doja din Burdujeni. Din păcate, ăsta este ritmul constructorilor, cu toate presiunile pe care le facem. Nu vom mai permite deschiderea altor fronturi de lucru, trebuie să le gestionăm pe cele pe care le avem deja deschise.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar