full screen background image

Consiliul Judeţean pregăteşte programul sărbătorilor de iarnă

nechi viva     Președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, anunţă că instituţia pe care o conduce este aproape de finalizarea programului prilejuit de sărbătorile de iarnă care se apropie.

Prezent, astăzi, la emisiunea “Dimineţi animate”, difuzată de Radio Viva FM, Nechifor a declarat că pe 28 noiembrie va fi marcată “Ziua Bucovinei”, iar pe 1 decembrie, “Ziua Naţională a României”.

Programul va cuprinde şi tradiţionalele spectacole cu colinde şi obiceiuri populare, care vor avea loc în mai multe localităţi sucevene.

Nechifor: “Suntem aproape de final cu programul sărbătorilor de iarnă. Pe 28 octombrie avem Ziua Bucovinei, care din nou va fi marcată cum trebuie, iar pe 1 decembrie, Ziua Naţională a României, şi vă spun, de pe acum, că va fi mult mai frumos decât anul trecut, când au participat vreo 15.000 de suceveni. Acum cade într-o zi de luni, sperăm să fie şi vreme bună, pentru că am pregătit surprize de mare interes pentru public. Vom continua cu programul dedicat Crăciunului, cu colinde, cu obiceiuri, şi în Suceava, şi în Suceviţa, şi în Ulma, în toate localităţile din judeţ în care se păstrează tradiţiile.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar