full screen background image

Cătălin Nechifor, la Viva FM: “Și la noi se pot face lucruri frumoase.”

nechi viva 2     Învăluiţi de mister şi legendă, munţii Rarău şi Giumalău adăpostesc numeroase locuri care îi atrag ca un magnet pe turiştii dornici de aventură.

Pietrele Doamnei, Piatra Zimbrului, Piatra Şoimului, vârfurile Adam şi Eva, Piatra Buhei, turnurile de la Popii Rarăului, toate acestea impresionează prin măreţia şi farmecul lor fără asemănare.

Prezent, în această dimineață, la matinalul Viva Fm, președintele Consiliului Județean Suceava,  Cătălin Nechifor, a stat de vorbă cu matinalii Luisa și Călin, despre atracțiile turistice oferite de masivul Rarău.

Munţii Rarău sunt printre cei mai pitoreşti din regiune şi printre cei mai des vizitaţi de turişti, datorită accesului facil la creasta acestora pe un drum alpin parţial modernizat.

Referitor la acest aspect, Cătălin Nechifor a spus: “Pentru anul viitor încercăm să construim acolo un punct de belvedere extrem de atractiv chiar pe Piatra Șoimului, unde acum e o structură cam prăpădită și nu oferă siguranță și dorim să facem acele suprafațe din sticlă, în România încă nu există, suprafețe de unde să poți observa întreaga natură. Mai dorim să facem și parcare acolo, una modernizată, cu plată. Pietrele Doamnei e un loc care are și o istorie și o legendă frumoasă.”

“…Cred că putem face și la noi lucruri frumoase, așa cum se fac în afară”, a mai spus Nechifor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar