full screen background image

Oprire a alimentării cu apă, marţi, în cartierele Obcini şi Centru ale Sucevei

sapaturi     Furnizarea apei reci se va întrerupe, marţi, 28 octombrie, între orele 08:00 şi 20:00, pe mai multe străzi din cartierele Obcini şi Centru ale municipiului Suceava.

Întreruperea se datorează executării unor lucrări programate, necesare implementării proiectului “Extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și apă uzată din municipiul Suceava”.

Astfel, fără apă rece vor rămâne sucevenii care locuiesc pe străzile  Bistriţei, Corneliu Coposu, Mesteacănului, Duzilor, Castanilor, Rulmentului, Slătioarei, Fântâna Mare, General Leornard Mociulschi, Staţiunii, Viitorului, Calea Obicinilor, Prefect Gavril Tudoraş de la intersecţia cu Bistriţei, până la intersecţia cu Staţiunii, Măgurei, de la intersecţia cu Staţiunii, până la intersecţia cu Bistriţei, şi Victoriei, de la intersecţia cu Staţiunii, până la intersecţia cu Bistriţei.

Apa va fi oprită şi la punctul termic “Obicini 1”.

De întrerupere vor fi afectaţi  şi sucevenii din centrul municipiului, cei de pe străzile Veronica Micle şi Mihai Eminescu, de la interscţia cu strada Mărăşti, până la intersecţia cu Veronica Micle.

comments

comments




Leave a Reply

avatar