full screen background image

Andrei Hrebenciuc a fost reținut pentru 24 de ore

andrei hrebenciuc     Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, a fost reținut de procurorii anticorupție, joi dimineață, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri, el fiind scos cu cătușe la mâini din sediul DNA Brașov, unde a fost audiat timp de aproximativ cinci ore, transmite B1 TV.

Andrei Hrebenciuc, fiul deputatului Viorel Hrebenciuc a fost audiat mai bine de cinci ore la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Braşov în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. Asta după ce ieri anchetatorii au făcut percheziţii la biroul lui Andrei Hrebenciuc. Este mutarea bombă a procurorilor, în dosarul în care tatăl său este urmărit penal.

Procurorii anticorupție susțin că Andrei Hrebenciuc ar fi comis infracțiunea de spălare de bani în sensul în care ar fi fost angrenat de tatăl său în circuitul infracțional, astfle încât sumele de bani care făceau obiectul traficului de influență să fie disimulate iar adevărata provenineță a lor să nu poată fi probată de anchetatori. Este vorba despre încheierea mai multor contracte fictive între case de avocatură, off-shore-uri din Cipru care se încheiau la firmele lui Andrei Hrebenciuc din România.

Andrei Hrebenciuc a fost audiat la DNA Brașov aproximativ  cinci ore, iar tatăl său, vicepreședintele demisionar al Camerei Deputaților a ajuns de asemenea la Brașov pentru a-l susține moral.

comments

comments




Leave a Reply

avatar