full screen background image

Suceava se înscrie pe harta europeană a reciclării inteligente

reciclare inteligenta     Green Group, împreună cu Grupul Carrefour, organizează, miercuri, 22 octombrie, începând cu ora 11:00, în parcarea Shopping City Suceava, inaugurarea, în premieră la Suceava, a celui mai avansat sistem de preluare a deșeurilor existent în România.

Sistemul inteligent de colectare SIGUREC poate prelua peste 10 tipuri de ambalaje, hârtie și carton, precum și echipamente electrice și electronice, recompensându-i pe cei care aduc deșeurile cu bonuri de reducere la cumpărături în Carrefour.

În cadrul evenimentului de lansare, din data de 22 octombrie, vor fi prezentate beneficiile strategice ale noii investiții pentru atingerea țintelor de reciclare asumate de autoritățile locale.

În acest moment, în țară funcționează 9 aparate SIGUREC, unul la Buzău, trei la București, unul la Brașov, unul la Sibiu, unul la Oradea, unul la Drobeta – Turnu Severin și unul la Iași.

Municipiul Suceava se află în topul orașelor care vor beneficia de un sistem inteligent de preluare separată a deșeurilor reciclabile.

comments

comments




Leave a Reply

avatar