full screen background image

Pasager decedat, după ce o maşină condusă de un tânăr băut şi fără permis s-a răsturnat, în Bilca

ambulanta suceava     În cursul acestei nopţi, la ora 00.40, pe DJ 178C, în interiorul localității Bilca, un tânăr, de 22 de ani, din comuna Frătăuții Noi, a condus o autoutilitară fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

După o curbă spre stânga, tânărul nu a adaptat viteza la condițiile de ceață densă și carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în șanțul de pe partea dreaptă, lovind frontal un podeț, după care s-a răsturnat pe carosabil.

În urma impactului, un tânăr, de 23 de ani, din comuna Frătăuții Noi, pasager în autoutilitară, a suferit leziuni grave, ulterior decedând la spital.

Un alt pasager, de 29 de ani, tot din comuna Frătăuții Noi, a suferit leziuni ușoare, necesitând pentru vindecare 5-7 zile de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că autoutilitara i-a fost încredințată conducătorului auto de către fratele acestuia, de 18 ani, din aceeaşi localitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar