full screen background image

O femeie, de 77 de ani, a fost violată de un consătean, în vârstă de 35 de ani, în Mălini

arestat     Agenţii Postului de poliţie Mălini au fost sesizaţi, marţi, la ora 11, despre faptul că o femeie, de 77 de ani, din localitate, a fost victima unei infracțiuni de viol.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 02.00, în timp ce victima se afla la domiciliul său, unde locuieşte singură, o persoană de sex masculin a forţat uşa de la intrare și, prin ameninţări şi acte de violenţă, a forţat-o să întreţină raporturi sexuale.

În urma activităţilor investigative şi de cercetare desfăşurate de polițiști, a fost identificat autorul faptei, ca fiind un localnic, de 35 de ani, care a recunoscut fapta, motivând că a comis-o pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”viol” şi ”violare de domiciliu”, urmând ca miercuri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar