full screen background image

Primarul Sucevei cere din nou urgentarea lucrărilor la rețelele de apă și canalizare

comandament 2110    Conducerea Primăriei sucevene atrage atenția firmei “Pfeiffer” să urgenteze lucrările la rețelele de apă și canalizare, înaintea începerii sezonului rece.

La comandamentul de investiții de marţi dimineaţă, primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că “deja apare o problemă de risc”, pentru perioada următoare anunţându-se temperaturi apropiate de zero grade.

El a dat și câteva exemple de artere pe care ar urma să se toarne asfalt.

Lungu: “Pe strada Nicolae Iorga, principala arteră care duce la Gara Burdujeni, s-a turnat beton, urmează să se toarne şi asfalt, în perioada următoare. La fel, se lucrează şi pe strada Petru Rareş, unde mai sunt câteva porţiuni pe care mai trebuie turnat asfalt şi am rugat constructorul să termine cât mai repede. A fost predată strada Izvoarele Cetăţii şi se lucrează pe strada Ion Vodă Viteazul, care este, la fel, o stradă importantă, care duce la Mănăstirea Sf. Ioan. Pe strada Gheorghe Doja se lucrează cu intermitenţe, e şi o porţiune de stradă închisă, dar acolo sunt mai multe variante de circulaţie. Nu mai dăm voie să se deschidă alte fronturi de lucru, insistăm pentru aducerea străzilor finalizate la starea iniţială.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar