full screen background image

“Diasil” se pregătește pentru deszăpezirea municipiului reședință de judeţ

antiderapant     Firma “Diasil”, care asigură serviciile de salubrizare şi deszăpezire a străzilor din municipiul Suceava,  pregătește dotările pentru intervențiile în sezonul rece.

Angajații societății trebuie să măture manual și mecanizat carosabilul și trotuarele, să curețe rigolele și să întreţină locurile de joacă şi spaţiile verzi.

Diasil are în grijă 320 de străzi, cu 30 mai multe față de fostul operator, “Rosal”, diferența fiind dată de arterele nou apărute.

Pentru intervențiile de iarnă, firma va dispune de material antiderapant și de 10 autovehicule dotate cu plug şi sărăriţă, 8 autobasculante cu plug şi 2 încărcătoare frontale tip volă.

Administratorul “Diasil”, Anton Curelaru, a precizat că au fost achiziționate, de asemenea, 2 autofreze pentru deszăpezirea trotuarelor şi un ATV echipat cu plug şi sărăriţă.

El a adăugat că stocul de material antiderapant care se va face – 300 de tone de sare şi 400 de metri cubi de nisip – va fi suficient pentru 2 luni de iarnă, urmând ca, în funcţie de necesităţi, să fie completat.

comments

comments




Leave a Reply

avatar