full screen background image

Deputatul Ion Diniţă află azi dacă poate fi arestat

ion-dinita     Zi decisivă pentru deputatul Ion Diniţă. Deputaţii decid astăzi dacă aprobă cererea de arestare preventivă a colegului lor. Parlamentarul este cercetat pentru dare de mită şi instigare la abuz în serviciu în dosarul preşedintelui Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu.

Anchetatorii susţin că firma deputatului ar fi primit pentru reabilitarea şi întreţinerea unui drum o sumă de 10 ori mai mare faţă cea stabilită iniţial în contract.

Cel care trebuie să pună cazul Diniţă pe ordinea de zi a şedintei de plen este Biroul Permanent. Acesta se reuneşte la ora 13.30, iar şedinţa de plen este programată după-amiază.

Săptămâna trecută, deputaţii din comisia juridică au dat aviz negativ cererii procurorilor DNA. Au fost nouă voturi pentru arestarea deputatului şi 13 împotrivă. La discuţiile din comisie a fost prezent şi Ion Diniţă, care şi-a susţinut nevinovăţia. Acesta este cercetat pentru dare de mită şi instigare la abuz în serviciu în dosarul preşedintelui Cosiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu.

comments

comments




Leave a Reply

avatar