full screen background image

O femeie a fost acroşată de microbuzul din care tocmai coborâse

accident1     I.P.J. Suceava a fost sesizat, joi, în jurul orei 19.44, prin 112, despre faptul că o femeie, de 62 de ani, din județul Constanţa, a fost victima unui accident rutier.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 19.00, victima a ajuns în municipiul Suceava, cu un microbuz, din municipiul Rădăuţi.

După ce a coborât, s-a deplasat în spatele microbuzului, pentru a-şi lua bagajele, moment în care conducătorul acestuia l-a manevrat cu spatele şi a acroşat-o, proiectând-o pe carosabil.

După producerea accidentului, victima a discutat cu conducătorul auto şi i-a spus că urmează să se deplaseze în municipiul Constanţa, cu un autocar, pe care îl va lua din Autogara Suceava.

Conducătorul microbuzului a condus-o până la autocar, după care acesta a plecat în cursă, spre Rădăuţi, fără a anunţa poliţia despre producerea evenimentului.

În timp ce se afla în autocarul de Constanţa, victima l-a înştiinţat pe un nepot, din municipiul Suceava, despre eveniment, care a sosit în autogară, şi, după ce a discutat cu ruda sa, a anunţat accidentul și a transportat-o pe femeie la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Ulterior, polițiștii au identificat și conducătorul microbuzului ca fiind un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Suceava, care a declarat faptul că a manevrat microbuzul cu spatele, însă nu a atins-o pe victimă, iar la rugămintea acesteia, a condus-o în autogară, la autocarul de Constanţa.

Atât conducătorul auto, cât şi victima, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, faţă de conducătorul microbuzului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “vătămare corporală din culpă” şi “părăsirea locului accidentului”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar