full screen background image

Lucrările de pe pârâul Remezău, din Vicovu de Jos, inspectate de ministrul Pană

vicov1     Ministrul Delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Doina Pană, a inspectat, astăzi, lucrările de regullarizare şi construcţia apărărilor de mal de pe pârâul Remezău, din localitatea Vicovu de Jos.

Primarul localităţii, Constantin Mutescu, a declarat că, dacă aceste lucrări nu continuă, există riscul ca gospodariile din vecinătatea apei să fie inundate, aşa cum s-a întâmplat în anul 2008.

Potrivit oficialilor de la Apele Române, regularizarea este facută doar în proporţie de 15%, pe tronsonul care străbate localitatea.

Pentru anul acesta, a mai fost alocat 1 milion de lei, pentru finalizarea a 3 obiective din proiect, iar până la finele anului, lucrările ar trebui să fie executate în proporţie de 50%.

Presedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, a promis că, anul viitor, se vor aloca banii necesari pentru finalizarea lucrărilor.

Localnicii din Vicovu de Sus s-au plâns ministrului Pană de faptul că, în condiţiile unor ploi însemnate cantitativ, gospodăriile le-ar fi puse în pericol.

comments

comments




Leave a Reply

avatar