full screen background image

BMW furat din Ungaria, depistat în Vama Siret

vama siret 2     Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au depistat un autoturism, marca BMW, în valoare de 7.000 de euro, care figura în bazele de date ca fiind  furat din Ungaria.

Marţi., în jurul orei 15.00, la P.T.F Siret s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român Cosmin D., în vârstă de 28 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti, care conducea un autoturism marca BMW.

La efectuarea formalităţilor specifice, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind furat din Ungaria, din anul 2010.

Bucureşteanul  a declarat  poliţiştilor de frontieră că a cumpărat autoturismul de la un alt cetăţean român şi nu ştia că acesta face obiectul  unei infracţiuni.

Autoturismul în valoare de 7.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Rădăuţi până la finalizarea cercetărilor, iar şoferului poliţiştii de frontieră i-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

comments

comments




Leave a Reply

avatar