full screen background image

Cursuri gratuite de formare profesională, la Camera de Comerț și Industrie Suceava

camera de comert suceava     Camera de Comerț și Industrie Suceava, în calitate de aplicant al proiectului „Joint Business Support Centre – Instrument for fostering development of entrepreneurship in Ro-Ua-Md cross-border area (Jo.B.S. Center)” (Instrument pentru stimularea dezvoltării antreprenoriatului în regiunea de graniţă RO-UA-MD ), COD MIS-ETC: 1934, vă invită să participați la următoarele cursuri de formare profesională ce vor fi organizate gratuit în cadrul proiectului:

– Marketing şi strategie comercială, perioada de desfășurare 23-26 Octombrie 2014;

– Managementul relaţiei cu clientul, perioada de desfășurare 13-16 Noiembrie 2014;

– Managementul performanței, perioada de desfășurare 04-07 Decembrie 2014.

Obiectivul general al proiectului reprezintă sprijinirea și consolidarea mediului de afaceri din regiunile de frontieră, prin promovarea de parteneriate economice şi implementarea de soluţii inovatoare pentru dezvoltarea IMM-urilor din regiunea transfrontalieră.

Proiectul a primit finanțare nerambursabilă de la Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Comun România -Ucraina – Republica Moldova 2007-2013 și este implementat în parteneriat cu Centrul pentru Dezvoltare şi Reconstrucţie Bucovina (Cernăuți, Ucraina), Universitatea de Stat Alecu Russo din Bălţi (Bălți, Republica Moldova) şi Asociaţia de Dezvoltare Economică şi Regională „ADER” (Suceava,România).

Selecția acestor cursuri s-a realizat din 13 opțiuni de cursuri, în cadrul Workshop-ului „Formarea profesională și parteneriatele strategice – o soluție pentru dezvoltarea economică a regiunii transfrontaliere RO-UA-MD”, desfășurat la sediul CCI Suceava în data de 30.04.2014. Cele 13 opțiuni de curs au fost selectate de către reprezentanții mediului de afaceri sucevean și centralizate în studiul „IDENTIFICAREA NEVOILOR DE FORMARE ÎN ZONA TRANSFRONTALIERĂ ROMÂNIA – UCRAINA-REPUBLICA MOLDOVA”.

Aceste cursuri se adresează administratorilor de firme si angajaților!

Detalii cu privire la înscriere puteți obține la următoarele date de contact: Camera de Comerț și Industrie Suceava, str. Universității, nr. 15-17, Suceava, Tel:0230/521506, Fax:0230/520099, E-mail: cci@ccisv.ro , Web: www.ccisv.ro

Programul Operaţional Comun România – Ucraina – Republica Moldova 2007-2013 este finanţat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate şi Parteneriat şi co-finanţat de statele participante în program.

comments

comments




Leave a Reply

avatar