full screen background image

Charles Aznavour, spitalizat din cauza “oboselii”, şi-a amânat un concert la Geneva

Charles Aznavour     Charles Aznavour, în vârstă de 90 de ani, a fost spitalizat “cu titlu preventiv” din cauza unei infecţii şi a fost nevoit să îşi amâne concertul pe care urma să îl susţină vineri la Geneva, potrivit organizatorilor, însă prietenii starului vorbesc despre o simplă “oboseală” a artistului francez.
Cântăreţul de origine armeană este tratat pentru “o infecţie contractată în ultimele zile”, a precizat compania organizatoare, Opus One, fără să ofere alte precizări.
Cântăreţul şi organizatorii vor căuta o soluţie “pentru a reprograma acest concert după cel mai scurt interval de timp posibil”, a adăugat Opus One într-un comunicat, promiţând că va dezvălui noi informaţii “cât de curând”.
Charles Aznavour “nu are absolut nimic grav”, a declarat pentru AFP ataşatul de presă al artistului. Cântăreţul francez, victimă a unui “puseu de oboseală”, va fi externat “în cursul acestei zile”, a adăugat aceeaşi sursă.
În cadrul unei serii de concerte care marchează a 90-a aniversare a starului, cântăreţul Charles Aznavour a susţinut trei concerte în Statele Unite şi în Canada, în septembrie, şi a cântat apoi la Moscova, pe 3 octombrie. Un alt concert este programat pentru 22 noiembrie în oraşul belgian Anvers.
Cântăreţul s-a stabilit de mai mulţi ani în Elveţia. Şi-a construit o casă în apropiere de Lacul Leman, la Saint Sulpice, în apropiere de Lausanne, pentru a fi aproape de fiul său cel mic, Nicolas, un cercetător specializat în mecanismele energetice ale creierului.
“Totul mă interesează, absolut totul (…) citesc în fiecare zi, am trei cărţi din care citesc zilnic – romanul pe care vreau să îl citesc, o carte din care învăţ lucruri noi şi manuale de limbi străine, pe care le exersez în mod regulat”, a dezvăluit Charles Aznavour într-un interviu difuzat  de televiziunea publică elveţiană RTS.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar