full screen background image

“Ora la sală este pastila de sănătate cea mai ieftină şi la îndemâna oricui!”

dimi_ani_articol     Astăzi, matinalii Viva Fm au crescut pulsul la Dimineţi Animate împreună cu Ovidiu Sfetcu de la Sport Center Suceava. Pornind de la ideea că niciodată nu este prea târziu pentru a ne îmbunătăţi stilul de viaţă, pentru a ne reconsidera obiceiurile, Luisa şi Călin au început ziua cu energie. Mai fac sucevenii mişcare? Cât timp mai alocă aceştia activităţilor fizice în condiţiile unui trai în permanenţă pe fugă, au fost doar câteva din subiectele discuţiei din această dimineaţă. “Din cauza stilului de viaţă, majoritatea se confruntă cu excesul ponderal, astfel încât tot mai mulţi suceveni doresc să îşi îmbunătăţească stilul de viaţă. Au început să vină şi oameni în vârstă la sală. Cred că diferitele campanii derulate de media au avut ecou în rândul sucevenilor, aşa că remarcăm o prezenţă tot mai numeroasă la sala de fitness.

La capitolul nutriţie, lucrurile sunt foarte clare: “Un start bun este dat de masa de dimineaţă! Importanţa micului dejun este vitală!” În ceea ce priveşte exerciţiile cardiovasculare, e important să reţinem următorul aspect: …cardiovascular nu înseamnă neapărat să alergi pe bandă! Important e să facem exerciţii care ridică pulsul la peste 120.

Iar pentru cei care doresc să mai renunţe la câteva kilograme, Ovidiu a avut un mesaj: “Pentru cardio, arderile încep după 15 minute de efort! Până la 15 minute e doar o simplă încălzire!” Dorim să ne îmbunătăţim viaţa? Schimbarea vine de la noi: Ora la sală este pastila de sănătate cea mai ieftină şi la îndemâna oricui!” a conchis Ovidiu Sfetcu.

 

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar