full screen background image

Noile colecții de toamnă, la Shopping City Suceava

noile colectii 14     Toamna aceasta, bucură-te de mai mult shopping! Magazinele din Shopping City Suceava te așteaptă cu noile colecții!

Shopping City Suceava te invită să vezi noile tendințe cu care magazinele din incinta centrului comercial întâmpină sezonul de toamnă. Fie că îți dorești un look clasic, urban sau avangardist, acum ai șansa de a-ți reinventa garderoba cu cele mai actuale piese în materie de modă.
Noua colecție de toamnă propune iubitorilor de fashion, ținute în culori vibrante, caracterizate de imprimeuri geometrice, franjuri, ținte și carouri menite să scoată din anonimat orice apariție. Magazinele din Shopping City Suceava s-au aliniat la noile tendințe și te așteaptă să-ți creezi ținuta potrivită pentru un stil unic.

În materie de articole vestimentare, tinerii în special, pot opta pentru produse din magazinele: New Yorker, Takko Fashion, Mustang, Orsay, Ghio`s sau Next Level. Aceștia vor putea să-și completeze ținutele, începând de la jeanși și pantaloni colorați, până la geci din piele, hanorace, bluze sau eșarfe la modă.  Doamnele și domnișoarele care sunt adeptele unui stil feminin, caracterizat de linii clasice pot alege dintr-o varietate de paltoane, trench-uri, fuste, sacouri sau accesorii din magazinele: Eponge, Texval, Raison D`Etre by Insense, Kartel, City, Moda Miss, New line, La Bionda și Maxx Discount. Totodată, Gatta și Mondex vă așteaptă cu lenjerie și ciorapi de cea mai bună calitate. Domnii își pot înnoi garderoba grație costumelor și cămășilor elegante propuse de magazinele: Dovani, Neo Fashion, Secuiana și Camiceria Italiana. Pentru cei care au o viață activă și iubesc să practice diferite sporturi, magazinele Champion, Killtec, Decathlon au pregătit o gamă variată de produse.

Noul sezon aduce schimbări și în ceea ce privește încălțămintea. Doamnele și domnișoarele pot alege de la tocuri groase, la pantofi cu platformă şi cu talpă ortopedică sau cizme înalte pentru aparițiile mai extravagante. Noile tendințe au prins deja contur în magazinele: Benvenuti, Deichmann, LaScarpa Leonardo și Otter din Shopping City Suceava, care te așteaptă cu noutăți și încălțăminte de cea mai bună calitate. Și copiii se pot bucura de un look la modă, datorită ținutelor propuse de magazinele: Evel Mod, Coccodrillo și Delia 07. De altfel, cele mai frumoase jucării şi rechizite îi așteaptă la Noriel şi Alexandria Librării.

Cel mai bun mod pentru a vă face remarcate îl reprezintă un accesoriu bine ales. De aceea, din magazinele Splend`or, Sabrini, Stil Biju și Jannete vă puteți achiziționa de la bijuterii din aur, argint sau pietre prețioase, până la ceasuri de cea mai bună calitate.

Fiecare ținută aleasă trebuie completată cu un make-up de excepție realizat cu produsele din magazinele Kendra și Marionnaud sau cu o vizită la salonul D`Anais din Shopping City Suceava.

O pereche de ochelari poate fi elementul chic dintr-o ținută office sau casual, care vă vor scoate din anonimat. De aceea, Opticland și PlusOptic au pregătit oferte speciale la toate tipurile de rame.

Hypermarket-ul Carrefour vă așteaptă cu noua colecție de toamnă, marca TEX, pentru întreaga familie. De altfel, dacă doriţi ca și locuința dumneavoastră să fie în pas cu moda anului 2014, Mobexpert v-a pregătit o varietate de obiecte de mobier și decoraţiuni, pentru toate gusturile. Și în materie de electronice și IT toamna a venit cu surprize și oferte speciale pe care le puteți găsi la Electro Top, Media Galaxy și în magazinul Flanco.

comments

comments




Leave a Reply

avatar