full screen background image

Modern Talking a lansat un nou album, care cuprinde toate hiturile trupei germane

Modern Talking     Duoul pop german Modern Talking a lansat albumul “Modern Talking – 30”, care cuprinde toate hiturile trupei germane, un material discografic care marchează împlinirea a 30 de ani de la înfiinţarea formaţiei.
Albumul cuprinde 30 de hituri, ca să se potrivească cu cifra aniversară, plus un mix neîntrerupt de 35 de minute. Fanii trupei Modern Talking vor putea asculta hiturile trupei şi la Bucureşti, în concertul pe care Thomas Anders îl va susţine la Sala Palatului, pe 1 noiembrie.
În 2014 se împlinesc 30 de ani şi de la lansarea primului single – “You’re my heart, you’re my soul”. Acesta a fost unul dintre cele mai de succes cântece ale formaţiei, a fost lansat în luna octombrie a anului 1984 şi a reuşit să urce pe prima poziţie în toate topurile din Germania, dar şi din afară.
Noul material discografic conţine două CD-uri pe care sunt reunite toate hiturile Modern Talking – remasterizate, plus patru bonus track-uri.
Thomas Anders va veni la Bucureşti alături de formaţia sa, fiind pentru a doua oară când acesta va concerta pentru fanii români. “Cheri, Cheri Lady”, “You’re my heart, you’re my soul”, “Sexy sexy lover”, “You are not alone”, “No face, no name, no number”, “Brother Louie” şi alte hituri vor putea fi ascultate live, la Bucureşti, în prima seară a lunii noiembrie.
Modern Talking a fost cel mai de succes grup din Germania şi a avut numeroase single-uri ce au ajuns în top 5 în multe ţări. Trupa a vândut peste 75 de milioane de albume în numai trei ani.

comments

comments




Leave a Reply

avatar