full screen background image

1 noiembrie, termenul limită de depunere a cererilor pentru sprijinul financiar la încălzirea locuinţei

Primaria Suceava     Data de 1 noiembrie reprezintă termenul limită de depunere a cererilor pentru sprijinul financiar la încălzirea locuinţei în sezonul rece 2014-2015.

Astfel, se poate beneficia de ajutor pe toată durata sezonului rece, respectiv în perioada noiembrie 2014 – martie 2015.

Cei care depun ulterior cererile, vor beneficia de dreptul respectiv începând cu luna următoare completării formularelor.

Abonaţii sistemului centralizat de alimentare cu apă caldă şi căldură urmează a depune dosarele la sediile asociaţiilor de proprietari; familiile care se încălzesc cu combustibili solizi, gaz petrolier lichefiat sau energie electrică vor merge cu documentaţia la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială din Burdujeni, în timp ce proprietarii de centrale termice individuale pe gaze naturale se vor prezenta la sediul din Suceava al Primăriei.

La cerere vor fi anexate documente juridice privind regimul juridic al locuinţei; copii după acte stare civilă ale tuturor celor care locuiesc împreună; acte doveditoare ale veniturilor realizate; ultima factură, în cazul încălzirii cu gaze naturale sau energie electrică; adeverinţă de la asociaţie, pentru cei care folosesc radiatoare electrice, precum că nu au montată centrală pe gaze naturale.

La stabilirea venitului net pe membru de familie nu sunt luate în calcul alocaţia pentru susţinere familială, bursa din Programul „Bani de liceu”, precum şi bugetul complementar pentru persoanele cu handicap.

Este considerat ca bun care duce la excluderea de la obţinerea sprijinului financiar al statului, autoturismul cu o vechime mai mică de 10 ani.

În cazul proprietarilor de autoturisme mai vechi de 10 ani, la cerere va fi anexată şi o copie după certificatul de înmatriculare.

Lucrătorii Direcţiei de Asistenţă Socială a Primăriei vor efectua anchete sociale, pentru a se constata dacă, într-adevăr, singura sursă de încălzire declarată o reprezintă aparatele şi echipamentele electrice.

comments

comments




Leave a Reply

avatar