full screen background image

Primăria Suceava va elibera formulare de ajutoare la încălzire, începând de marţi

IM000896.JPG     Primăria suceveană va distribui, începând de marţi, 7.000 de formulare de subvenţie pentru încălzire.

Formularele pentru abonaţii sistemului centralizat de termoficare vor fi eliberate de asociaţiile de proprietari, cele pentru energie electrică şi lemne, de Primăria Burdujeni, iar cele pentru persoanele care folosesc sisteme de încălzire pe gaz metan, de Primăria Suceava.

Primarul Ion Lungu a precizat că acţiunea trebuie să se deruleze operativ, astfel încât persoanele defavorizate să primească ajutorul prevăzut de lege.

Lungu: “Noi am tipărit peste 7.000 de formulare, urmează ca acestea să fie ridicate şi completate de către cei îndreptăţiţi, conform legii. Înţeleg că nu există modificări la plafoanele de venit şi nici alte criterii suplimentare faţă de anul trecut. Lucrăm pe legislaţia veche şi aşteptăm aceste formulare‚ să se întoarcă la Primărie, astfel încât să putem depune la timp acele centralizatoare pentru subvenţii”.

În sezonul rece 2013-2014, plafonul pentru acordarea ajutoarele la încălzirea locuinţei cu energia termică în sistem centralizat a fost similar anului anterior, respectiv de 786 de lei net pe membru de familie şi 1.082 de lei, în cazul unei persoane singure.

Venitul net pe membru de familie al celor care au folosit combustibili solizi sau radiatoare electrice nu putea depăşi 615 lei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar