full screen background image

Trei persoane reținute pentru săvârșirea de fapte cu violență, după mai multe percheziții domiciliare

perch sv2     Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată, pe 19 septembrie, la ora 22.05, despre faptul că o persoană este agresată, de către mai mulţi tineri, în zona centrală a municipiului Suceava.

La faţa locului a fost identificat Marius C., de 22 de ani, din comuna Dărmăneşti, taximetrist, care prezenta mai multe urme de violenţă la nivelul capului şi care, în scurt timp, a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele verificări, s-a stabilit că persoana vătămată a fost agresată de un grup de tineri, din motive neclarificate.

La scurt timp după incident, la sediul Poliţiei Municipiului Suceava, s-au prezentat Marian L., de 22 de ani, Ştefan N., de 19 ani,  Florin M., de 26 de ani, şi Ştefan D., de 19 ani, toţi din municipiul Suceava, care au afirmat că ei sunt cei care l-au agresat pe taximetrist, întrucât au fost provocaţi de acesta.

Cauza a fost preluată de ofiţerii Serviciului de Investigaţii, care, sub coordonarea conducerii inspectoratului, au dispus activităţi investigative complexe, în vederea stabilirii cu exactitate a condiţiilor producerii evenimentului, fiind identificate neconcordanţe între elementele evidenţiate de materialul probator şi declaraţiile agresorilor.

Mai mult, prin activitatea infracţională, s-a indus o stare de insecuritate în comunitat,e existând premise evolutive pentru fapte de violenţă.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că 7 persoane au diverse acte de participaţie l-a săvârşirea infracţiunii sau la ascunderea acesteia.

Este vorba despre Traian B., de 29 de ani, din Suceava, Decebal B., de 34 de ani, din Suceava, Bogdan A., de 20 de ani, din Adâncata, Sebastian D., de 20 de ani, din Suceava, Florin M., de 27 de ani, din Suceava, Marian L., de 22 de ani, din Suceava și Ştefan L., de 19 ani, din Suceava.

În baza mandatelor de percheziţie domiciliară emise de Tribunalul Suceava, au fost efectuate, joi, un număr de şapte percheziţii domiciliare şi alte 3 descinderi pe raza municipiului Suceava şi a comunei Adâncata, ocazie cu care au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă, respectiv arme albe, pari, bastoane telescopice şi obiecte de vestimentaţie.

Au fost identificate sume de bani, telefoane mobile şi alte dispozitive electronice, precum şi elemente de muniţie folosite pentru arme neletale.

Totodată, au fost conduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru cercetări, un număr de 7 persoane, în urma audierilor fiind reţinuţi, pentru o perioadă de 24 de ore, Decebal B., Traian B. şi Ştefan N.

Suspecţii au fost introduşi în Arestul IPJ Suceava, urmând a fi prezentaţi, în cursul zilei de vineri, Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Suportul operativ în cauză a fost asigurat şi cu sprijinul D.I.P.I.

comments

comments




Leave a Reply

avatar